Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Starý klient končí. Nachystejte se na barevný desktopový Skype ořezaný na dřeň. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 31. 10. 2017 17:05

    Zann (neregistrovaný)

    No ono to pane Rybanenne záleží na tom k čemu ten "komunikační kanál" využívate. Pokud pracovně, tak to bude asi "vopičárna" Skype, protože tady už je dlouho a kdesi cosi a hlavně lidi uvažují dost podobně jako Vy - na co bych dělal něco jinak, když takhle to ještě jakžtakž funguje. Pak je tady osobní důvod, soukromé používání komunikačních kanálů a tady už se to odvíjí co používají ti, se kterými komunikovat chci a ne potřebuji a taky jakými lidmi se obklopujete. Co mě se týče tak Facebook nepadá v úvahu, tam bych své přátele hledal dost těžko, Skype zprasili do nepoužitelnosti, ICQ je taky de facto mrtvé, na Messenger od MS si už dneska nikdo nevzpomene a tak jediným průnikem mezi mnou a mými známými je WhatsApp ... který funguje perfektně a sdružuje v sobě jak mail, tak telefon. Já chápu že konzervám se to vysvětluje těžko, sám jsem v určitém směru jednou z nich, ale být apriori proti je tak nějak infantilní :-) Takže podtrženo sečteno, používáte to, co vám nejvíce vyhovuje a Facebook to asi nebude, když jste se obklopil nemasově, nekomerčně, nestádně a hlavně normálně myslícími lidmi :-)