Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Starý klient končí. Nachystejte se na barevný desktopový Skype ořezaný na dřeň. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 31. 10. 2017 19:07

    MikaRybanenn

    Tak hlavní těžiště mého využívání FB vidím v zájmových skupinách, v mém případě o fotografování. Potom jako jistá forma RSS čtečky. Komunikace s kontakty je dá se říci až poslední využití. Skype mám na verzi 7.39.0.102 a je to asi poslední verze, která mi vyhovuje, pak už to asi vidím na onu verzi která nebude příliš vhodná pro konzervativní uživatele, jako jsem já,. Proti nejsem apriori, pouze uvažuji nad tím, co může uživatele přimět k tomu, začít využívat zcela novou službu, která je svým využitím obdobná k již používanému. O WhatsApp jsem o tom slyšel mnoho, stejně tak jsem slyšel mnoho o Viberu, přesto jsem nikdy nepocítil potřebu vystoupit ze svého běžného prostředí a vstoupit do jiného. Možná, kdybych pracoval v nějakém kolektivu a tam by nám dali využívání nějaké služby ,,befehlem" tak bych se přizpůsobil a aktivním používáním možná našel další kontakty nad rámec kolegů i tam. Jinak opravdu netuším, jak může nastat ono rozhodnutí, kdy se rozhodnu paralelně využívat službu, kterou dosud v mém životě zastávala služba jiná a je ve svém účelu zcela vyhovující.