Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Smartphony Lumia jsou mrtvé, naznačují výsledky Microsoftu. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 28. 4. 2017 16:03

    Maudit (neregistrovaný)

    Windows Mobile ale chce hodne lidi. Vzdyt v Evrope mel 15% podil a pred zariznutim Lumii rostl. A to same treba v Indii, Brazilii (oboji velke trhy), ale i v jinych castech sveta. Jasne, v USA se jim moc nedarilo (cca 5%), ale to neni vsechno. Staci se podivat treba na platformu Microsoftu pro skoly - v USA se v teto oblasti docela dari Chromebookum (i kdyz maji stale maly podil a mimo skolstvi jsou prakticky na 0%), ale ve zbytku sveta vede Microsoft nad Googlem s DRTIVOU prevahou (mluvime tu o 2/3 trhu pro Microsoft). Ma to znamenat, ze by se na to mel MS vykaslat? To pochybuju.

    Osobne si myslim, ze Surface Phone prijde a prijde brzo, protoze tak s odpustenim dementni nemuze byt nikdo, aby ignoroval mobilni segment. Je ale take mozne, ze MS smeruje naprosto veskere zdroje do rozsirene reality, kde ma obrovsky naskok pred konkurenci. To by mohl byt i duvod, pro ostatni Surface zarizeni mela spis jen refreshe, nez skutecne nove verze - vetsina inzenyru muze pracovat prave na HoloLens.