Hlavní navigace

Názor k článku Další hra z českého prostředí. Someday You'll Return vypadá skvěle (video) od Crha - Hej, fakt dík, vypadá to skvěle, ale co...

  • 23. 5. 2018 22:00

    Crha (neregistrovaný)

    Hej, fakt dík, vypadá to skvěle, ale co se týká toho zveřejnění, tak by to napřed chtělo aby to viděl právník a notář. Nenáchám si nápad ukrást, nebo nebudu to dělat v UE4 abych pak nakonec zjistil, že to bylo k ničemu. Ale díky, fakt, musím si koupit větší SSD disk abych si dotahal všechny free knihovny co tam mají. Našel jsem nějaký video jak dělal mapu pro robo recall https://www.youtube.com/watch?v=3Yx9IEOc5s4 a jestli to je opravdu takto, tak je to vážně bezva. Akorát ještě zjistit jestli do toho "robosvěta" můžu implementovat normální vojáky a lidi a naučit se to ovládat.
    Pak asi udělat pár scén, video a zažádat někde na kickstaretru o pomoc a dotáhnutí do konce. (dočištění, optimalizace, betatest skritpů, lokace aby na sebe navazovali tak jak mají až po kompletaci a distribuci). Jako palec hore, oproti Valve Hammer editoru trošku jinačí level.