Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Souboj bezpečnostních expertů. Jsou antiviry přínosné, nebo je máme zahodit?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 1. 2. 2017 7:18

    Zann (neregistrovaný)

    Tebe jsem myslím dost srozumitelně žádal o to aby sis mě nevšímal, doufal jsem že tuto triviální žádost pochopíš. Hm, tak ani tady jsem neuspěl.
    O antivirech s tebou určitě polemizovat nebudu, protože ty jsi ještě nepochopil ani rozdíl mezi antivirem a parodií na antivir, který kromě toho že brzdí celý systém nedělá pochopitelně vůbec nic (desítky zasviněných PC ročně s nainstalovaným Avastem, AVG nebo spuštěným Defenderem hovoří naprosto jasně) ... co už taky čekat od software tohoto typu "zadarmo" že.
    K druhému odstavci jen tolik že těmhle lidem stačí spuštěný integrovaný Defender a výsledek bude úplně stejný ... "do roka a do dne" reinstall systemu, protože odvšivovat PC po člověku který kliká na každou kravinu co mu přijde mailem a jehož hlavním informačním kanálem je Facebook, je prostě masochismus.
    Takže opakuju, specielně pro tebe - kde je hlava blbá, nepomůže nic, kde člověk používá hlavu je antivir ZBYTEČNÝ. To totiž není o patentu na rozum, ale o elementární snaze člověka se něčemu naučit, něco pochopit a když už to není úplně jeho šálek čaje, tak alespoň dodržovat to, co se mu v dobré víře a v jeho zájmu poradí ... což ty sice nikdy nepochopíš, ale alespoň jsem to zkusil ...
    O tom že sis evidentně nevšiml že to není pouze můj názor (a budeš se divit, píše se o tom v článku nad názorovým forem, čehož sis samozřejmě nevšiml protože tvou hlavní činností je milovat Windows 10 za každou cenu a hejtovat každého kdo má jiný názor, takže to nemůžeš samozřejmě vědět) snad radši ani psát nebudu, nemělo by to smysl.