Hlavní navigace

Soutěž o 3× roční předplatné časopisů o historii (Happy Mondays)

3. 4. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

V dnešním Happy Mondays můžete vyhrát tři roční předplatné našich časopisů: Živá historie, Tajemství české minulosti a Otazníky historie. Běžně byste zaplatili 1200 Kč, teď můžete propadnout českým i světovým dějinám zodpovězením jednoduché otázky.

O časopisech

Tajemství české minulosti je první a jediný magazín 100% o české historii. Exkluzivní magazín nabízí detailně a poutavě zpracovaná historická témata ze všech epoch českých dějin; nový pohled na známé osobnosti; nové žánry, přibližující běžný život obyvatel zemí Koruny české; vzdušnou, velkorysou a přehlednou grafiku, včetně netypického „vysokého“ formátu.

Otazníky historie budou bez dechu číst i ti, které ve škole dějepis nudil! Měsíčník Otazníky historie vám totiž dokáže, že historie umí být dost dramatická, vášnivá, tajemná, ohromující a pořádně čtivá.

S magazínem Živá historie dostanete českou i světovou historie jako na dlani. A k tomu atraktivní dárek s každým vydáním, který svým způsobem připomíná cenný historický artefakt.

MMF24

Jak na to? Postupuj následovně:

  1. Staň se fanouškem stránky Cnews.cz nebo followerem Twitter účtu @CnewsCZ.
  2. Vyber správnou odpověď na tuto otázku: Jak se jmenuje titul vydavatelství Extra Publishing určený příznivcům vojenské historie a military?
  3. Nápovědu hledejte na www.epublishing.cz.

Jaká je správná odpověď?

  • Možnost 1: Válka PREVIEW
  • Možnost 2: Válka REVUE
  • Možnost 3: Válka PREVÍT

Pokud jsi si jistý, zkus štěstí a vyhraj!

Správnou odpověď zašli e-mailem na happymondayscz@gmail.com. Do předmětu e-mailu napiš „[W14] Soutěž o předplatné vydavatelství Extra Publishing“ a do těla e-mailu napiš svoji správnou odpověď. Odešli!

Více informací najdete na Happy Mondays.