Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Různé počítače, různé aktualizace Windows. K dispozici je i aktualizace rušící opravu jedné z chyb Spectre. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 30. 1. 2018 15:16

    Krakatoa

    Jednodušší? Zápis jednoho klíče v registru mi nepřijde jako něco složitého. A já jej nemám jen vyplého, já jej nemám vůbec, mám jej úplně odstraněnýho, takže jaksi jej nemůžu zapnout a opravdu jej nechci dávat nazpátek.
    Rozumný důvod proč jej mám odstraněný mám a ne jeden, třeba:
    - každý antivir je zbytečný, takže proč bych měl mít v systému něco zbytečného?
    - pokud děláš něco jednoduchého třeba otevřeš jeden textovej soubor tak rozdíl nepoznáš, ale pokud děláš furt něco složitého tak to už poznat jde. Dokonce tak moc, že když jsem testoval instalovat trialku Photoshopu ve virtuálce a zapomněl jsem tam vypnout defendera, tak ta instalace byla tak pomalá, že jsem instalaci típnul, zakázal defendera, a provedl instalaci znovu, přičemž byla provedena fofrem. Když se mrkneš na nějaké testy antivirů na netu, tak rychlostně není nic moc defender ani v těch testech, takže se to nezdá jen mně.
    - každý antivir je další bezpečnostní riziko. Čím míň rizik máš na pc, tím je bezpečnější. Pamatuju si třeba problém defendera s mailama, kdy šlo myslím vykonat nějaký kód v mailu nebo co to bylo.
    Stačí tak? ????
    ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????