Hlavní navigace

Spotify složilo poctu Winampu. Přehrávač Spotiamp snoubí staré s novým

23. 12. 2013

Sdílet

 Autor: Redakce

V prosinci se Spotify dostalo do Česka. Od té doby je ale o něm pravidelně slyšet. Kdyby vás nezajímaly statistiky hudebních posluchačů z celého světa, snad se vám bude líbit nový přehrávač. 20. prosince měl původně zemřít Winamp. Jenže webová stránka stále šlape, takže nepovídá, že na spekulacích o nějakém kupci by mohlo být něco pravdivého. Počkáme si na rozuzlení.

Do té doby si ale vyzkoušejte přehrávač, který připomíná devadesátá léta a dobu největších úspěchů Winampu. Jedná se povedený způsob, jak Lamu poctít. Udělá vám ale přehrávač radost? Vestavěný ekvalizér určitě ano. Kříž nastane leda s ovládáním. Přeci jen, vyhledávání není tak pohodlné jako v plnohodnotném běžném přehrávači Spotify. K vaší muzice se, mimochodem, dostanete klepnutím na symbol vysunutí (mechaniky).

 

Moderní přístup k hudbě se potkal se staromilstvím. Vizualizace z Winampu přehrávač Spotiamp podporuje také, musíte si je ale překopírovat do patřičné složky. K výhodám patří nenáročnost, program nemá ani půl megabajtu. Vybrat si můžete mezi klasickou variantou a přenosnou edicí. Aplikaci stáhnete z webu spotiamp.com.

Přehrávač skládá poctu Winampu
Přehrávač skládá poctu Winampu

via The Verge