Hlavní navigace

Stáhněte si panoramatické motivy pro Windows s černobílým a barevným New Yorkem

11. 6. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Microsoft nám během parných letních dnů naservíroval další várku oblíbených motivů vzhledu pro Windows. První z nich se méně tradičně soustředí pouze na jediného obyvatele lesů. Foxes se hemží liškami. Dalším objektem zájmu fotografů se staly horkovzdušné balóny v motivu Hot Air Balloons. Užijete si i celou formaci nad skalnatým pohořím v Turecku.

Větší variabilitu slibují Dramatic Skies 2. Na pozadí pokaždé najdete efektní záběr oblohy, prostředí kolem se ale střídá, takže vás nestihne nudit. Svůj podíl na tom nese fakt, že se jedná o souhrn snímků od celkem 21 fotografů. Od komunity pochází i květiny ve Flora 2 nebo přírodně scenérie v Natural Landscapes 2.

 

S tímto motivem se vypravíte do spousty zemí, včetně Indie, Itálie nebo Norska. Naopak scénu ovlivněnou člověkem, byť pořád v mnoha různých státech, uvidíte prostřednictvím Rural Landscapes 2. Navštívili jste už někdy Záhřeb? Do hlavního města Chorvatska se na noční toulky vydáte se Zagreb Nights.

Méně povědomé pohledy se vám naskytnou v Perspectives of Japan 2. Japonsko je zkrátka své. A teď k práci, která není pokračováním, jichž se tentokrát sešlo požehnaně. Pakliže vám na stole sousedí dva monitory, bez váhání stahujte Panoramas of New York nebo Panoramas of New York 2. První z nich vás uhrane krásnými černobílými fotografiemi, druhé pak obrazy oživuje barvami.

MMF24

Černobílý New York

Zdroj: Windows Experience Blog