Hlavní navigace

Stáhněte si Windows Phone 8.1 Update a vytvářejte složky na hlavní obrazovce

4. 8. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Jak Microsoft minulý týden avizoval, můžete si nyní stáhnout první balík s vylepšeními pro Windows Phone 8.1. Aspoň to platí pro program pro vývojáře (Preview for Developers), kde se stačí bezplatně zaregistrovat, stáhnout si aplikaci do telefonu, povolit instalaci čerstvých aktualizací a už si budete užívat ten nejaktuálnější systém nezávisle na výrobci telefonu či operátorovi.

Návod najdete v našem starším článku. O tom, co je nového v systému, který se oficiálně nazývá Windows Phone 8.1 Update, jsme už psali. Nejvýznamnější funkcí budou patrně složky na hlavní obrazovce. Také jsme zmínili, jak moc se zlepší zážitek ze surfování na webu. Zatímco nadšenci mohou stahovat Update, běžní uživatelé teprve přijímají základní verzi Windows Phone 8.1.

 

Pokud se rozhodnete zaregistrovat do programu Preview for Developers, je možné, že nejdříve obdržíte menší aktualizaci, jež systém povýší na verzi 8.10.12400.899. Jedná se o tu, jejíž distribuce byla v půlce července po pár hodinách kvůli chybě zastavena. Je proto pravděpodobné, že ji ještě nemáte.

CS24

Teprve pak očekávejte aktualizaci na Windows Phone 8.1 Update. Pro kontrolu, číslo verze systému by mělo být 8.10.14147.180. Je možné, že v prvních minutách a hodinách od tohoto oznámení se vám ještě aktualizace ke stažení nabídnout nemusí. To se stalo i nám. Vy už instalujete?

via Neowin