Hlavní navigace

Stáhněte si zdarma legendární plošinovku Oddworld: Abe's Oddysee

20. 9. 2017

Sdílet

Zdroj: Redakce

GOG.com má velký výprodej více než dvou stovek her. Jednu z nich nabízí zcela zdarma – dvacet let starou pecku Oddworld: Abe's Oddysee, která se dočkala tří pokračování i předloňského remaku. Hru si můžete stáhnout odsud, zdarma bude až do čtvrtka v 15:00.

Abe's Oddysee je klasickou plošinovkou, ve které budete skákat, plížit se, vyhýbat se strážím i překážkám a řešit různé logické puzzly. Ujmete se Abea, otroka z rasy Mudokonů, kteří dřou v masokombinátu RuptureFarms. Hlavní postava se jednoho dne náhodou dozví, že zlý šéf RuptureFarms chce Mudokony vyhladit a prodávat jejich maso jako pochoutku napíchnutou na špejli. Abe se proto vydá na útěk a vezme s sebou i všechny další otroky.

Ke hře na GOGu získáte i manuál, sadu wallpaperů a také soundtrack. Vzhledem ke stáří hry se nemusíte bát, že byste ji nezprovoznili. Původně byla vydaná pro konzole a MS-DOS. Nabízená verze pro Windows běží emulovaně v DOSBoxu.

MMF24

Oživeno: Oddworld: Abe's Oddysee je až do zítřka zdarma i v obchodu Humble Bundle (který vám dá klíč na Steam) i na samotném Steamu.