Hlavní navigace

Stahujte Device Center pro Windows 8

8. 3. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Pakliže vlastníte myš nebo klávesnici s logem Microsoft, zbystřete. Odejít od počítače mohou ti, kdož mají polohovací zařízení od jiného výrobce, případně lidé, kteří nebyli tak horliví, nenainstalovali si Windows 8 Consumer Preview a nadále používají stabilní řadu Windows. Redmodský gigant se možná proslavil jako výrobce softwaru, zároveň ale vyrábí kvalitní hardware, především jde o myši a klávesnice. Pro vlastníky těchto kousků vydává aplikaci s názvem Microsoft Device Center pro Windows 8.

První ukázka nese nálepku beta a je k dispozici pouze v angličtině. Dle očekávání vám dovolí nastavit funkce tlačítkům a měnit parametry, jak jste byli zvyklí. Novinka se ve srovnání s předchůdci vyznačuje předělaným prostředím, aby zapadala do Metra. Čekejte proto rozměrná tlačítka, velké nadpisy a celkově velmi jednoduchý styl uživatelského prostředí. Před zahájením stahování si jen musíte rozmyslet, zda potřebujete 32bitovu či 64bitovou edici ovládacího softwaru. Pakliže máte nějakou myš nebo klávesnici od Microsoftu, dejte do diskuze vědět, jak Device Center pro Windows 8 pracuje.

Samotný program stáhnete z www.microsoft.com. Sjednocuje také software pro myš s obslužným programem pro klávesnice. To se zdá jako vítané zjednodušení.

Zdroj: The Verge