Hlavní navigace

Názor k článku Stahujte: finální Firefox 5 právě vydán od Ryoto - Nevím o čem to mluvíte... Pokud vím, tak...

  • 22. 6. 2011 14:24

    Ryoto (neregistrovaný)

    Nevím o čem to mluvíte... Pokud vím, tak Speed Dial nikdy nešel (normlně) nastavit jako domovskou stránku, a upřímně nevidím rozdíl mezi "nastavit speed dial jako domovskou stránku" a "zobrazení speed dial po stisknutí ikony home" Po stisknutí ikony home, by se totiž měla zobrazit domovská stránka ať je jakákoliv.

    Vím jen o nějakém tlačítku, které lze někde najít na netu a po stisknutí překryje aktuální stránku speed dialem, ale co si vzpomínám tak jsem s ním měl kdysi nějaké potíže...

    A proč se plahočit doleva nahoru k ikoně? Nevím, možná je to o zvyku, když už mám ruku na myši, proč s ní přecházet na klávesu? Upřednostňuji obojí, někdy se mi hodí to a někdy zase tamto. A někdy třeba nechci otevírat další tab kvůli zobrazení speed dialu, někdy třeba tu stránku na které jsem už nepotřebuji a chci jít rovnou na speed dial, takže musím otevřít nový panel, pak zavřít předchozí panel a pak použít speed dial, jednodušší by bylo to home tlačítko kterým bych vlastně zabil dvě mouchy jednou ranou, kdyby to šlo nastavit. :) V chrome to jde, v IE to jde, ve FF to jde, v safari to jde, tak proč ne v opeře??? To mě na tom vytáčí.