Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Stahujte: finální Firefox 5 právě vydán. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 23. 6. 2011 10:46

    kevin00 (neregistrovaný)

    Že by se Opera nějak výrazně podobala prohlížeči Google Chrome to se říci nedá. V dnešní době "minimalizace" budou všechny prohlížeče +/- stejné. Pokud někomu nesedí daný vzhled prohlížeče, není nic jednoduššího, než-li sáhnout po nějakém skinu. A mezi námi, kolik uživatelů používá daný prohlížeč jen kvůli vzhledu ? Aspoň já, používám prohlížeč, kvůli jeho funkcím a to "oku lahodící" přizpůsobení si můžu dotvořit sám (přidání tlačítka, odebrání tlačítka, nastavení SpeedDialu jako domovskou stránku, umístění tlačítka SpeedDialu na lištu, apod.). To, že je daný uživatel líný projít si i nastavení prohlížeče, za to vývojáři nemohou. Řešit jak ukrást kdejakou hru/program, to nikomu nevadí, ale zjistit jak si přidat tlačítko na lištu v prohlížeči, tak to je tragédie tisíciletí :D
    A i kdyby Opera vzhledem prohlížeči Google Chrome ze "zadnice vylezla", má stále dvě obrovské výhody - za prvé je vybavena pokročilými funkcemi (nemusím hodinu zkoumat xxxxx doplňků a hledat jak "z prkna" udělat "funkčnost") a za druhé a to je asi to nejpodstatnější, nehonosí se "virem" v instalaci zvaným např. OperaUpdater.exe ;)