Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Stahujte LibreOffice 3.5: pro hezčí záhlaví a zápatí a profesionální vzhled dokumentu. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 16. 2. 2012 11:19

    Charla (neregistrovaný)

    Hm se zásuvnými moduly se do budoucna nepočítá. To je super, bankovnictví KB bez Javy nefunguje, takže kterýkoliv prohlížeč, který s ní odmítne spolupracovat u mě nemá šanci ani na testy. Javu zkrátka potřebuji, pravda minimálně - víceméně jen kvůli bance, ale právě, kvůli bance.
    Navíc je hezké že všichni odstrkují Flash, když máme HTML 5, ale kolik portálů HTML 5 skutečně používá? Přesto, že FX HTML 5 umí použít, tak kdykoliv jsem vlezl na nějaký portál s videi, ať už to byl YouTube, nebo Voyo, nebo cokoliv, tak mě to v první řadě seřvalo, že chybí Flash, nebo jiný doplněk a odmítlo se to se mnou bavit. Ano je možná možnost, to někde přepnout, ale jako uživatel nechci nic hledat a nastavovat, chci aby to fungovalo, tenhle stav však bohužel zatím nenastal - u českých služeb určitě ne. (Česká pojišťovna má formuláře o škodné události z poloviny taky flashové... to nevím co budou dělat až to lidem nebude fungovat - jestli se vydají tou cestou jako vždy = "downgradujte")