Hlavní navigace

Stahujte lištu Bing Bar 7.1 pro IE. Nově obsahuje funkci Facebook Chat

18. 4. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Ať už máte nebo nemáte rádi lišty pro prohlížeče, musíte uznat, že mnoho z nich si ani v nejmenším nezaslouží okrádat webovou stránku o cenný prostor monitoru, zatímco jiné to alespoň vyvažují zajímavými funkcemi. V době širokoúhlých obrazovek, kdy na výšku mnohdy s úzkostí počítáme každý pixel, si do počítače tuplem nepustíte jen tak nějakou lištu. Bing Bar 7.1 nicméně obsahuje pár velice zajímavých funkcí, díky kterým za vyzkoušení stojí. Jak je na tom s kompatibilitou? Podporuje:

  • Windows XP SP3, Windows Vista, Windows 7 a novější,
  • Internet Explorer 7 a novější.

Microsoft se s tímto produktem zaměřuje pouze na vlastní prohlížeč, právě v něm ale dostupné funkce využijete. Zatímco jinde máte na výběr z tisíců doplňků (ano, hovoříme především o Chromu a Firefoxu), rozšířit efektivně funkcionalitu Internet Exploreru není jen tak. Tato lišta využívá některé specifické vlastnosti Bingu. Její prostřednictvím můžete vyhledávat, nově vám vyhledávač i napovídá. Zrovna k vyhledávání už ale pár let žádnou lištu nepotřebujete, to umí prohlížeč sám o sobě, dokonce i IE7. Zprávy z amerického Bingu vás asi také nezaujmou.

 

Čecha nicméně může nadchnout alespoň integrace s Facebookem. A v této nové verzi máte dokonce možnost kromě čtení příspěvků na zdi chatovat. Integrace chatu je vskutku zásadní funkcí, která dovede sociálně naladěným jedincům udělat velkou radost. S Bing Bar 7.1 můžete také poslouchat Slacker Radio. Bohužel to neplatí pro Česko, službu využijí pouze lidé ve Spojených státech a Kanadě. Vedle notifikací z chatu můžete dostávat oznámení o nových zprávách, byť musíte vládnout angličtinou, abyste si je mohli přečíst.

Z novinek tak využijete patrně pouze integrovaný Facebook Chat. Avšak stále můžete využívat funkce z minula, například tlačítko Like a upozorňování na příchozí e-maily. Stávajícím uživatelům bude Bing Bar zaktualizován někdy v následujících měsících, čekat ale nemusíte, novou verzi stáhnete z toolbar.discoverbing.com.

KL24

Bing Bar 7.1: instalace Bing Bar 7.1: doplněk nejprve musíte povolit Bing Bar 7.1 Integrace s Facebookem Lze nastavit upozorňování na e-maily

Zdroj: Search Blog via ZDNet

Byl pro vás článek přínosný?