Hlavní navigace

Stahujte nový plugin pro Windows Live Photo Gallery Beta

18. 11. 2008

Sdílet

Zdroj: Redakce

Betaverze třetí vlny Windows Live aplikací je s námi již nějakou tu chvíli, a jestliže patříte mezi její uživatele, zpozorněte. Pokud používáte známou sociální síť Facebook, jistě vás bude zajímat nový plugin (též zásuvný modul) pro Windows Live FotoGalerii.

Ten vám umožní nahrát své fotografie z Windows Live Photo Gallery přímo na Facebook (skrze službu LiveUpload) a to jak do již existujících alb, tak i do nových, jež se při uploadu snímků automaticky vytvoří.

Zásuvný modul navíc těží z nové funkce Live FotoGalerie – People Tags. Tato funkce umožňuje přiřadit fotografie určité osobě, či skupině osob. Jak jistě tušíte, takto označené fotografie se automaticky spojí s danými osobami na Facebooku, tedy pokud je máte ve svých přátelích.

Modul zatím pracuje pouze s betaverzí Windows Live Photo Gallery (pokud ji ještě nemáte, můžete si ji zdarma stáhnout). Máte-li o něj zájem, pak navštivte jeho domovskou stránku. Po jednoduché instalaci se vám v nabídce Publish > More Services objeví položka „LiveUpload to Facebook“:

Zdroj: Windows Team Blog

Byl pro vás článek přínosný?