Hlavní navigace

Stahujte šest témat pro Windows 7: draci, hmyz, Evropa a další

16. 1. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Rok 2012 je rokem draka, takže nezapomeňte své sedmičky ozdobit pěkným tématem s různě vyobrazenými draky. Úctyhodné kousky vytasené do kamene nebo dřeva skutečně vzbuzují obdiv. Year of the Dragon rozhodně doporučujeme.

Na řadu konečně přichází snímky pořízené uživateli Windows. Z nich se sestavilo třeba téma Garden Life. Kanadské fotografce se povedlo zachytit brouky v akci. Očekávejte proto houf droboučkých stvoření a rozkvetlé zahrady v detailech.

Hmyz se stal hlavním objektem tentokrát dynamického tématu (aktualizuje se pomocí kanálu RSS). Insects vyžaduje internetové připojení, neboť pravidelně stahuje nové obrázky z celého světa. Nebudete se tudíž nikdy nudit, protože se obsah bude průběžně měnit.

Přírodně zaměřená témata doplňují Butterflies. Motýli jsou prostě krásní. Jejich majestátnost vám už unikat nebude, spatříte ji pěkně zblízka.

Pakliže si s drobnými živočichy moc nerozumíte, můžete se pokochat naopak pohledem vzdáleným. Tentokrát nikoli na říši hmyzu, ale na evropské lokace. Letecké snímky ukazují velkou část Evropy z ptačí perspektivy. Toto téma se rovněž aktualizuje prostřednictvím kanálu RSS. Stahujte Bing Maps Aerial Imagery theme: Europe.

Pokud spíše fandíte animovaným filmům, mohlo by vás zaujmout The Great Happification. To vám na plochu přinese postavičky ze slavných reklam na Coca Colu. Pokud by vám snad nic neříkaly, podívejte se na video.

MMF24

Zdroj: Windows Experience Blog