Hlavní navigace

Stahujte Skype 5.7 beta. Zlepšuje videochat s Facebookem

13. 1. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Kdo by neznal Skype. Populární software k telefonování využívá stále více lidí, jen v minulém roce se počet provolaných minut v této síti (v rámci celého světa) zvýšil o 48 %, na celkových 145 miliard. Na CESu byla představena kamerka, která v kombinaci se Skypem rozjede videochat v plnohodnotném HD rozlišení. Když někoho na obrazovce počítače uvidíte v rozlišení 1080p, konečně se začnou vytrácet překážky stojící v cestě videohovorům. Konečně přestanete vnímat onu bariéru, která se může počítat na stovky kilometrů.

Tip: CES: Skype koketuje s full HD rozlišením

Kromě toho ale Skype pilně pracuje na integraci Facebooku. Nejprve přišla na řadu facebookovská zeď, pak se k ní přidal textový chat a na závěr přišlo to nejlepší, a sice videochat. Verze 5.7 se již nějakou dobu nachází ve vývojovém stádiu beta, avšak nyní přichází v lepší formě. Stále ze sebe nestrhla nálepku beta, tato doba se ale přibližuje. Opravila se řada problémů zabraňujících spokojenému a nerušenému videochatu s kontakty na Facebooku. Skype 5.7 momentálně stále provází známé problémy (nelze obnovit video, pakliže kameru odpojíte během videochatu).

Tip: Skype zavádí videotelefonování s Facebookem. Víceméně

Betaverzi můžete stahovat z oficiální stránky. Jestli mi něco neuniká, software dostal do vínku též zcela nový a pěknější instalační program.

Zdroj: Skype Garage