Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Stahujte Skype 5.9. Obsahuje zkratku na snímání obrazovky. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 13. 4. 2012 17:46

    well (neregistrovaný)

    "nemocný učitel na dálku přenastaví budíky svým studentům, aby nevstávali tak brzy;" No nevím, ale i kdyby mi učitel přenastavil budík, tak by mě to spíš naštvalo. Pokud mi nedá vědět, že můžu přijít pozdě, tak akorát budu zbytečně spěchat a nadávat na blbce, co si hrál s mým budíkem :D No a pokud mi vědět dá, tak je přenastavování budíku zbytečnost, zvládnu to sám a nenechám si diktovat učitelem, kdy budu vstávat.


    Pro mě osobně je vcelku blbost mít vše s přístupem na internet, bohatě mi stačí počítač + telefon (nedotykový, blbce co vymyslel módu kvůli všemu klepat na displej bych nejradši nakopal), i když ten používám jen příležitostně a pokud není jiná možnost. Mít oblečení, hodinky nebo zubní kartáček připojený k netu, no docela by mě zajímalo k čemu je to dobré. Možná k automatickému zasílání zpráv na facebook, že si zrovna čistíte zuby a podobně. Pro někoho to zřejmě bude fajn funkce, ale jsem rád, že mezi tuto sortu lidí nepatřím a snad ani patřit nebudu.


     p.s. nešlo by použít nějakou rozumnou CAPTCHU? Text se prakticky nedá číst jak je celej přeškrtanej a některý písmenka miniaturní.