Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Stahujte testovací betaverzi Firefoxu 3.6. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 17. 10. 2009 11:36

    Návštěvník (neregistrovaný)

    Maxthon není prohlížeč. Seamonkey je mrtvý (nebo ne? vím že nová verze se už nějakou verzi neobjevila a dál to neřeším...), Flock není prohlížeč, My Internet Browser apod. nejsou moc použitelné, Iron apod. to jsou znovu jen úpravy nějakého prohlížeče (v tomto případě Chrome). Prostě další 100% funkční prohlížeč včetně bankovnictví apod. který není založen na "velkém" prohlížeči není. A jentak pro info v základním výběru bude velká pětka: Safari, IE, Opera, Firefox, Chrome ale když si člověk rozklikne tak se mu zobrazí i všechny ostatní prohlížeče které splňují pravidla a zažádali o zařazení ;)

    PS: to řazení mi je u něčeho a je to docela trapný jak všichni chtějí na první místo. Už to že MS dal na výběr je velký ústupek, tak by se mohli ostatní přestat chovat jak haj.zlové. A to používám Operu + Firefox, ale tohle je už dost.