Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Stahujte testovací betaverzi Firefoxu 3.6. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 17. 10. 2009 18:22

    Tomáš Mariančík (neregistrovaný)

    Proč by Maxthon, Flock a další neměly být prohlížeče? Co tedy jsou? Nedají se používat za prohlížeče jen proto, že používají steré renderovací jádro? Poté by ani Chrome/Safari nebyl prohlížeč, neboť oba používají Webkit. Tato logika je dosti nesmyslná, neboť prohlížeč není jen to co zobrazuje stránku, ale co nabízí řadu funkcí pro práci s webem a dalšími službami a v tomto se tyto prohlížeče liší.

    Dle stejné logicky by řada počítačových her neměla být hrami, neboť některé používají stejný engine. Je tomu tak? Řekl bych že není. Nebo by se dalo říct, že řada malířských obrazů nejsou obrazy, protože takřka všechny používají jako podklad papír?

    Mimochodem, kolik uživatelů podle vás bude něco někde proklikávat, aby se dozvěděli o dalších alternativách různých prohlížečů, což v podstatě ani netuší, co přesně znamená?