Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Stahujte testovací betaverzi Firefoxu 3.6. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 18. 10. 2009 15:32

    jan.elznic (neregistrovaný)

    Upřímně, špatná stabilita Firefoxu je jednoznačně z největší části zapříčiněna špatně optimalizovanými doplňky. Samotný holý prohlížeč bez doplňků je jinak celkem dobře stabilní, a to mnohdy už v testovacích verzích.
    U Internet Exploreru se mi ještě opravdu nestalo, aby mi někdy spadl, ale poslední dobou ho na běžné prohlížení, pravda, moc nepoužívám - takže subjektivně nemůžu příliš hovořit.

    Mouse gesture - gesta myší pro Firefox znám, ale je to stále jen slabá náhražka, navíc pro mne, jak jsem před časem zjistil, dosti nepoužitelná. Nevím, ale osobně mi gesta myší nikdy nepřirostla "pod ruku", a to hlavně proto, že prohlížeč mnoho gest špatně rozpozná, já je musím opakovat, a to už je pro mě rychlejší, najít to správné tlačítko nebo funkci jinde. Navíc častokrát se také někam prudkým pohybem myši ukliknu, apod. Něco jiného by to ovšem asi bylo s tabletem, kde udělám daleko přesnější gesto, než u myši, tam to potom musí být super pomůcka, nemluvě o dotykových displejích, které za chvíli bude mít kdekdo.

    A o svém názoru na bezpečnost jsem tu psal před chvílí v jiném příspěvku.