Hlavní navigace

Stahujte třetí Service Pack pro MS Office 2007

27. 10. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Když už víte, že žádný další Service Pack nebude, tušíte, že je čas jít dál. Ne nutně ihned, ale alespoň se začnete chystat. Sada Microsoft Office 2007 přinesla revoluční ovládání. Někteří si na něj dodnes stěžují, ale většina na pás karet (známý spíše jako Ribbon) už nedá dopustit. V nastoleném trendu pokračují Office 2010.

Service Pack č. 2 vylepšil podporované otevřené standardy používané v OpenOffice.org a jiné formáty, včetně PDF. Ani třetí Servisní balíček na podobná příjemná překvapení nezapomíná, přidává například čtyři nové styly bibliografie. Office 2007 by vám obecně vzato měla méně padat a chybovat, což člověk vždycky ocení.

Fáze všeobecné podpory produktu končí příští rok na jaře, proto už Microsoft žádný další velký balíček oprav a novinek nestihne vydat, ani kdyby chtěl. O bezpečnostní a jiné malé aktualizace se nebojte, se Service Packem 3 na ně máte nárok až do roku 2017. Připravte se ale na to, že výčet funkcí zůstane neměnný.

Můžete vyčkávat, až se vám SP3 stáhne pomocí služby Microsoft Update, případně zamiřte na web Microsoftu:

CS24

Pokud ve svých Microsoft Office 2007 ještě nemáte nainstalovaný žádný Servisní balíček, klidně si stáhněte ten nejnovější, který obsahuje také všechny předešlé aktualizace.

Zdroj: Neowin | Microsoft