Hlavní navigace

Stahujte valentýnská témata pro Windows 7

9. 2. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Jako každý rok se blíží svátek zamilovaných, na což Microsoft musí zareagovat. Vydává proto několik motivů vzhledu pro sedmičky, přičemž jeden z nich se nazývá Roses a obsahuje kolekci růží. Královna květin může zdobit vaši plochu hned na několik způsobů, všechny obrázky přitom mají něco do sebe. Na rozdíl od růží ve váze tyto snímky vydrží čerstvé věčně.

Když už jsme u Valentýna, zkuste některá starší témata, patří k nim Lovebirds, Valentine nebo Chocolate. Vedle témat redmondští poskytují samostatné sady obrázků na pozadí, ty najdete zde.

Z novinek si můžete dále stáhnout Bullet Asylum. Romantika jde stranou, tahle sada vychází jako takové malé promo na stejnojmennou hru, která se objevila 8. února na platformě Windows Phone.

Třetí zářez oslavuje zvířata. Láska k mazlíčkům se od lásky člověka k člověku mnohdy zase tolik neliší. Animal Affection nabízí zamilované páry, ale zvířat.

Přejděme od zvířeny k ovoci. To ve Fun Fruit vůbec není reálné, naopak je pěkně stylizované. Název tématu brzy pochopíte.

Poslední motiv nabízí tolik oblíbené neurčité tvary. Fractals je pěkně temné témátko.

Zdroj: Windows Experience blog