Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Stahujte Windows 7 SP1 Release Candidate. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 28. 10. 2010 20:36

    Faramir (neregistrovaný)

    Nedivím se, většina lidí ballot screen buď ignoruje nebo si prostě něco vybere, většinou asi IE. A ti znalí si nainstalují svůj prohlížeč dřív, než se ballot screen vůbec stáhne. Já jsem třeba před pár dny instaloval OS na nový netbook (dodané Win7 byly tak zabordelené balastem, že jsem použil jen číslo a udělal čistou instalaci), počas instalace se mi stáhly nějaké aktualizace, mimo jiné ballot screen, vybral jsem v něm IE (jen proto, aby mě to už neotravovalo) a později nainstaloval FF, který používám primárně.
    Přítelkyně zase už třičtvrtě roku odkládá výběr, protože 1. nemá na to čas a 2. v podstatě ani neví o co jde. Používá IE, ale umí zacházet i s FF, u mě s tím nemá problém. Ale nechce instalovat něco jiného, když jí to stávající splní co potřebuje, tak ji do ničeho nenutím.