Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Stahujte: Windows Phone 7 téma pro Firefox. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 12. 4. 2010 9:28

    jan.elznic (neregistrovaný)

    Pro ujasnění - Microsoft nemá monopol v oblasti kancelářských balíků. Je tu i poměrně rozšířená konkurence s komerčními alternativami jako Corel WordPerfect Office, Lotus SmartSuite, Apple Works i opensource, jako třeba OpenOffice.org, KOffice, GNome, atd. Neustálé zcela nesmyslené přirovnávání Microsoftu k monopolu, často patří k nevzdělaným linux rádoby expertům, snad mezi ně nepatříte i Vy?

    V novějším produktu bych měl vždy 15 let starý soubor otevřít, jako je tomu doteď. Jinak nepředpokládám, že se najde mnoho lidí, kteří budou používat 15 let zastaralý software. Co se týče OOXML, bude také zpětně kompatibilní, nepůjdou ve starším software otevřít jen některé nové funkce, které se objeví v novějších specifikacích tohoto formátu. Pokud chci používat nové funkce, musím si pořídit nový produkt, co Vám na tom není jasné?