Hlavní navigace

Stahujte zdarma placený Zoner Photo Studio 14 Home Edition

7. 2. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Server Giveaway of the Day opět rozdává velice zajímavý software. V dnešní akci můžete dostat Zoner Photo Studio 14 Home Edition. Věřím, že ji většina z vás zná. Na podzim jsme vám dokonce přinesli recenzi, kde jsme tradičně rozebrali novinky. Již čtrnáctá generace přinesla novinky jak v oblasti správy fotek, tak v jejich editaci. Dokonce nabízí propojení s webovou galerií Zonerama, která se tak stala jedním z hlavních taháků Zoner Photo Studio 14. Brněnští vývojáři dále zapracovali na velice důležité hardwarové akceleraci. Vždyť grafická karta skrývá velký výkonností potenciál, tak proč jej nevyužít.

Recenze: Zoner Photo Studio 14: propojení na cloud a grafická akcelerace

Letos v lednu jste si pak konečně mohli stáhnout osekanou, ale zdarma dostupnou edici Zoner Photo Studio 14 Free. Pokud dnešní nabídku plnohodnotného Zoneru zmeškáte, můžete po bezplatném produktu zase stáhnout. Firma s určitým zpožděním tradičně vypouští na veřejnost neplacené verze svého fotonástroje, působí to minimálně jako dobré promo.

Tip: Stahujte Zoner Photo Studio 14 Free

CS24

Dnes vám ale doporučíme zavítat na www.giveawayoftheday.com a získat profesionální placený Zoner Photo Studio 14 Home Edition. V době psaní novinky odpočet prozrazuje, že zbývá necelých 22 hodin, během nichž musíte stihnout produkt stáhnout a nainstalovat. Během této doby si rovněž můžete pořídit dražší a lepší edici Zoner Photo Studio Professional za akční cenu 35 dolarů (asi 830 Kč). Běžně stojí pomalu jednou tolik.

Zdroj: Giveaway of the Day