Hlavní navigace

Názor k článku Stahujte: zvýšení stability a spolehlivosti Windows 7 od Tomáš Mariančík - To je sice hezké, že říkáte že se...

  • 13. 3. 2010 13:10

    Tomáš Mariančík (neregistrovaný)

    To je sice hezké, že říkáte že se rychlost nijak nemění, ale já raději budu věřit opravdovým bechmarkům, ze kterých jasně vychází najevo, že použití 4KB sektorů zvyšuje rychlost a umožňuje zvýšení kapacity lepším využitím místa na plotně. Než začnete někoho osočovat z ověřování informací, laskavě si je ověřte sám. Nějaké nepodložené tvrzení nějakého anonyma na základě jeho pozorování mě opravdu nezajímá.

    Navíc, jak už tady někdo zmínil, tvrzení, že se příští rok objeví nová generace znamená, že do jde k masovému přechodu na nové technologie, což ale nevylučuje fakt, že už dnes existují první vlaštovky. Jak se stane technologie rozšířenější, dá se i očekávat, že půjde rychleji kupředu a její výhody se stanou výraznějšími.

    Kdo samozřejmě výhod nové technologie nechce využít, může si zůstat u starého systému. A k upgradu: ano, zaplatil za ten systém co má. Pokud chce novou verzi s novými funkcemi, musí za ní zaplatit, to je zcela logické :-) aneb, proč bych měl platit na nové Ferrari, když už jsem kdysi zaplatil svou starou Škodovku?