Hlavní navigace

Star Wars flashky pro fandy

10. 11. 2009

Sdílet

Zdroj: Redakce

Kdysi dávno v jedné předaleké galaxii…

Dobrá, konec srandy. Merchandising Star Wars už funguje více než 30 let. Filmová sága, co se týče marketingu, reklamních předmětů, hraček, videoher, komixů apod., asi nemá obdoby. Pokud jste správní geekové, pokoj už máte vyzdobený plakáty, figurkami a spíte v pyžamu s Darth Vaderem, máme pro vás tip z ryze počítačového světa.

Firma Tyme Machines vyrábí série USB klíčenek s filmovými motivy. Zatím má v nabídce pouze čtyři modely Star Wars a jeden Twilight (u nás jako Stmívání) spíše pro holky. V současnosti taky můžete zakoupit flashku s Yodou, Darth Vaderem, Boba Fettem nebo Storm Trooperem. Všechny modely jsou dostupné v kapacitách 4, 8 a 16 GB za ceny 29,99/39,99/59,99 dolarů. Informace ohledně rychlosti nejsou dostupné, ale ono je to vlastně jedno. Správný fanoušek na takové věci nehledí, pokud ho ovšem neurazí modelem Jar Jar Binkse.

CS24

Zvláštní, že ošklivější model Twilight (navíc i film je špatný :)) je ve 4 a 8GB kapacitě dražší. Nedělejte si iluze, že u nás budou produkty Tyme Machines dostupné. I když úlety v podobě prasátek, autíček, medvídků… koupit lze, v nabídce je mají Emtec, Evolve nebo A-Data.

Zdroj: Legit Reviews

Autor článku