Hlavní navigace

Stream.cz chystá nový obsah a aplikace pro Android TV a Apple TV

15. 3. 2016

Sdílet

Zdroj: Redakce

Seznam dnes představil jarní schéma své internetové televize Stream.cz. Chystá další řady oblíbených pořadů i zcela nový obsah. Ten bude od dubna možné sledovat i na platformách Apple TV a Android TV. Dosud má Stream polovinu diváků na mobilech a po čtvrtině na webu a Smart TV.

Stream uvede nový seriál Casting
Stream uvede nový seriál Casting

Pokračovat bude Jan Tuna se svým A dost!, ve kterém chce nadále chránit spotřebitele před nekvalitními výrobky. V květnu se vrátí i Gebrian vs. popisující a kritizující městskou architekturu nejen v Česku. Prvního dubna přijdou nové díly zábavního pořadu One Man Show s Kazmou. Ondřej Horák na jaře uvede nový pořad Um!, v němž chce laikům představit současné české výtvarné umění.

Na své si přijdou kulináři. Robert Mikluš pod patronací Romana Vaňka bude od 4. dubna uvádět nový pořad Luxus na talíři. Zabývá se moderním pojetí tradičních českých pokrmů. Foodblogerka Veronika Kokešová bude v Koko radit, jak připravovat chutné letní polévky a omáčky ke grilování.

 

Stream chystá i nové seriály. Pohádky z lednice budou sestávat z deseti animovaných příběhů pro děti o tom, co se děje mezi párky, papričkou nebo tatarkou. Premiéra bude v červnu. Nově se začne točit osmidílný seriál Casting od tvůrčího týmu Kanceláře Blaník. Režíruje Najbrt.

MMF24

Námět natočit seriál Casting se zrodil v hlavě castingové režisérky Kateřiny Oujezdské, která dlouhá léta spolupracuje se skupinou autorů kolem Kanceláře Blaník. Na základě bohatých osobních zkušeností z konkurzů k mnoha českým filmům  si uvědomila dějový a emocionální potenciál situací, při kterých se známí lidé střídají před její kamerou, usilují o roli nebo se třeba jen svěřují se svými životními příběhy,“ píše Seznam v tiskové zprávě.

Zdroj: Seznam