Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Studenti a učitelé z celého světa nyní mohou snadno získat Office 365. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 12. 3. 2014 18:32

    Thorton (neregistrovaný)

    Ty se tady chlubíš jak máš vše důležité zazálohované a pořád nechceš pochopit, že můžeš mít poškozená data už v té záloze. Záloha a ECC jsou dvě rozdílné věci, které by u sereveru měli jít ruku v ruce.


    ------------


    http://news.cnet.com/8301-30685_3-10370026-264.html


    Google a jeho test ti snad stačit bude.


    -------------


    Přestaň se zaobírat katastrofickými a silně teoretickými scénáři a řekni mi kolik z tvých známých, příbuzných, kamarádů či kolegů ztratilo data vinou chyby v RAM?


    Od tvého K čemu  ECC? -> domací server bez ECC pamětí a bez jediného problému -> Zajištění integrity dat jde udělat i SW cestou, respektive vhodným FS (ZFS, ReFS...) je to jen další potvrzení, že dané problematice vůbec, ale vůbec nerozumíš.


    Tyto chyby se velmi špatně reprodukují a je velmi těžké je lehce odhalit. To jsou častokrát ty zamrzlé a padající programy, artefakty v AV souborech apod.


    Ne nadarmo existuje velmi oblíbené doporučení (ale ne všespásné): "A zkusili jste to restartovat?"


    Častokrát to končí i reinstallem OS a do půl roku je to nanovo.