Hlavní navigace

Swiftech Apogee HD: vodní blok pro nejnáročnější

1. 11. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Společnost Swiftech dnes oznámila uvedení nástupce staršího vodního bloku Apogee XT, který platí ve své sféře za jedno z nejlepších současných řešení. Jméno novinky je Apogee HD a měla by přinést zlepšení ve všech možných směrech: od lepšího odvodu tepla, snížení odporu, nových barevných variant, vylepšeného úchytného systému, nižší ceny a také inovativní technologie Multi-port (připojení více hadiček).

Poměrně nově se také dočkáme bílého provedení jistých částí, několik dalších produktů také obdrží své bílé protějšky a tak vytvoření účinného, avšak stylového vodního chlazení nebude žádným problémem. Příjemným překvapením je snížená cena radiátoru MCRx20 (Rev3). Zatím není zcela jasné, kdy se novinek dočkáme na pultech obchodů, to samé se dá říci o ceně.

Má podle vás ještě v dnešní době smysl uvažovat nad vodním chlazením? Vzduchové chladiče urazily za dobu své existence pořádný kus cesty a tzv. „vodníkům“ (myšleno těm sériově vyráběným, ne na míru sestaveným řešením) se mnohdy směle vyrovnají.

Zdroj: techPowerUp!