Hlavní navigace

T-Mobile chystá odpověď na Vodafone Pass. Jeho StreamOn může být ještě lepší

6. 10. 2017

Sdílet

Zdroj: Redakce

Vodafone včera přestavil novou službu Pass. Několik datových balíčků pro sociální sítě, chaty a v budoucnu hudební a video služby. Po zaplacení 99 Kč za balíček budete moci za jistých okolností dané služby využívat bez starostí o datové limity. Je to trochu složitější a Vodafone hodně mlží, přečtěte se proto náš článek.

Ještě téhož večera zareagoval T-Mobile, že 15. listopadu uvede službu StreamOn. Věc má zajímavé pozadí. V USA se o revoluce pokouší tamní T-Mobile, který v roce 2015 uvedl službu Binge On. S ní mohou zákazníci sledovat různé internetové televize bez započítávání do datového limitu.

https://twitter.com/TMobile_CZE/status/915992053204570119

Mateřský Deutsche Telekom přinesl letos v dubnu do Německa obdobnou službu StreamOn, která mimo limit staví audio i video streaming. A až v září na to zareagoval německý Vodafone, který uvedl Passy stejné jako u nás. V Česku se pořadí prohodí a T-Mobile zareaguje na Vodafone.

Nic bližšího zatím nevíme, ale pokud bychom vycházeli ze zkušeností z Německa, StreamOn by mohl hodně zatřást trhem. Německý DT totiž v závislosti na tarifu lidem zdarma poskytuje služby StreamOn Music, Music&Video (kvalita SD) a Music&Video (kvalita HD).

KL24

Jakýkoliv partner si může zažádat i členství, aby jeho obsah byl klientům Deutsche Telecomu přístupný mimo běžný datový limit. A DT se domluvil s kdekým. V nabídce je Apple Music, Spotify, Deezer, Soundcloud, Tidal a spousta dalších rádií (Google Music nikoliv). U videí jde o Amazon Prime, Netflix, YouTube (!) a pár desítek různých místních televizí.

Pokud to nám T-Mobile přinese v nezměněné podobě doplněné o český obsah, budou se dít velké věci.

Byl pro vás článek přínosný?