Hlavní navigace

T-Mobile Kaktus: tarify na míru, tarifikace 1+1 a Facebook zdarma

3. 10. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Operátor na dnešní tiskové konferenci odhalil novou značku Kaktus. Pod tímto názvem budou fungovat služby zaměřené hlavně na mladé lidi. Jde o tarify na míru, které si uživatelé budou moci díky devíti balíčkům nastavovat každý měsíc sami.

Kaktus startuje 8. října
Kaktus startuje 8. října

T-Mobile podporuje řadu externích projektů. Tentokrát jsme se rozhodli podpořit projekt interní, s nímž přišli naši zaměstnanci. Silná značka pro mladé na telekomunikačním trhu chybí, a proto věříme, že bude úspěšná,” vysvětluje generální ředitel operátora Milan Vašina.

Kaktus bude fungovat jako předplacenka. Základní tarif nemá žádné poplatky a standardní sazby jsou 2,90 Kč za minutu volání, 1,50 Kč za SMS a 1 Kč za 1 MB dat. T-Mobile dokonce poprvé nasadí tarifikaci hovorů po sekundách! Zmiňované balíčky budou vždy platit 30 dní, uživatel si je aktivuje na portálu mujkaktus.cz či přes mobilní aplikaci.

 

Cena balíčků

Balíčky jsou kombinovatelné, každý si bude moci sestavit vlastní program. Za 50 Kč si uživatel může vybrat 20 minut volání, 40 SMS, nebo 80 MB dat, případně za 150 Kč všechny balíčky. Za 100 a 300 Kč pak dostanou více jednotek, viz tabulka.

Cena balíčku 50 Kč 100 Kč 300 Kč
volání 20 minut 50 minut 200 minut
SMS 40 100 400
data 80 MB 200 MB 1000 MB

Zajímavé je, že T-Mobile nebude provozovat tradiční infolinku, ale vyjde vstříc mladým a radit bude na facebookové stránce (ovšem ne každý má Facebook, že jo). Uživatele největší sociální sítě světa pak jistě potěší i fakt, že za připojení se k Facebooku se nebudou strhávat žádná data. Nikdy. Abyste tuto výhodu získali, budete si muset tarify pořídit do konce března 2014.

MMF24

Nové tarify odstartují příští úterý 8. října. Předplacenky budou v prodeji online, v trafikách nebo dvou značkových prodejnách T-Mobilu (Centrum Černý Most v Praze a Galerie Vaňkovka v Brně).

Zdroj: T-Mobile