Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku T-Mobile má odpověď na O2 – neomezený datový tarif už za 399 Kč. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 21. 3. 2017 21:05

    tdlmarek

    Ad 1) O2 jakožto mobilní operátor je pohled teprve posledních let, historicky je naopak pevně svázán právě s pevnými linkami. A i dnes je v segmentu pevného Internetu se svým xDSL suveréně nejsilnější hráč. Takže je celkem přirozené, že tutéž službu rozšiřuje i prostřednictvím nových technologií (LTE). Že dnes xDSL od CETINu mohou přeprodávat i jiní operátoři jako např. T-Mobile je jen dobře, s cenami to znatelně zahýbalo.
    Ad 2) Jen malá část populace má možnost využívat zajímavější typy připojení jako je optika, kabel nebo lepší bezdrát. Většina se rozhoduje mezi kvalitativně i cenově velice podobným xDSL, vesnickou Wi-Fi a nyní nově LTE. Při této implementaci od T-Mobile, kdy se používá fixní instalace s venkovní jednotkou, se za uvedenou cenu a bez omezení dat naopak jedná o velice zajímavou nabídku, pokud to má uživatel na běžné surfování/stahování a neřeší např. latenci.