Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku T-Mobile má odpověď na O2 – neomezený datový tarif už za 399 Kč. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 21. 3. 2017 23:36

    hh (neregistrovaný)

    Ten druhý tarif, kde je navíc FUP, je ale přenosný internet. "Ano, modem je přenosný. Můžete ho používat přes týden doma a o víkendu třeba na chalupě či jinde. Stačí si s sebou vzít modem a dát ho na chalupě do zásuvky." Takže je to v podstatě jiná služba a i když je to úchylné asi to bude koexistovat. A co asi v článku není nebo jsem to přehlídl, k internetu (bez FUPu) je potřeba modem v ceně 2301,- při 24M úvazku (1 + 23*100) a nebo něco přes 6000 bez úvazku, takže minimálně to o další stovku prodraží měsíční náklady, nevím teda jak u O2. Takže mám pocit, že konkurování je zase tak trochu cena přes kopírák, navíc by mě zajímala realita prodejů této služby, jestli nebudou tlačit do VDSL jak to jen půjde, nebo jaká bude reálná rychlost na LTE.