Hlavní navigace

T-Mobile rozdává bonusy za dobití kreditu online, protože dobíjet Twist venku může být nebezpečné

31. 3. 2020

Sdílet

T-Mobile podpoří dobíjení předplacených karet online. Dvě třetiny jeho zákazníků totiž stále dobíjí fyzicky na prodejních místech i přes karanténu a rizikovost takového chování. Pokud místo návštěvy prodejního místa s terminálem dobijete online, dostanete 50 % kreditu zdarma. Nabídka platí od 18. března a trvá do konce dubna. Zákazníci s předplacenými kartami musí narozdíl od těch s tarifem občas dobíjet kredit. Z našeho pohledu je to zvláštní, ale stále takoví existují a není jich málo. Díky nabídce bonusu sice počet dobíjení v minulých týdnech významně vzrostl, ale z velké části jde stále o stejné zákazníky. Nárůst jejich počtu je jen asi 4 % a své Twist karty tak dobíjí online pouze každý třetí.

T-Mobil takto prý vyplatil již miliony

T-Mobile tak apeluje, aby zákazníci Twist karet alespoň nyní změnili způsob dobíjení, případně aby jim v tom pomohli technicky zdatnější rodinní příslušníci. Byla by škoda se nakazit zrovna při dobíjení kreditu telefonu.

50% bonusový kredit je možné využít  na volání, SMS i nákup datových balíčků. Za dobu platnosti akce připsal T-Mobile podle zprávy bonusy v hodnotě řádově milionů korun (ponechme stranou, kolik u nás stojí data a volání na těchto kartách). Bonusový kredit má platnost 30 dní a jeho podmínky si můžete přečíst zde na webu operátora.

zdroj: T-Mobile

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.