Hlavní navigace

T-Mobile uvedl datovou SIM kartu bez dat. Ta budou sdílená s hlavním tarifem

Sdílet

Zdroj: Redakce

T-Mobile se včera pochlubil, že jako první v ČR přináší sdílený mobilní internet. O co jde? Pokud jste někteří ze 730 000 zákazníků, kteří mají jeden z tarifů S námi, můžete si za 99 Kč měsíčně platit druhou datovou SIM kartu. Ta sdílí objem dat s hlavním tarifem a můžete ji používat například v modemu nebo ještě lépe – tabletu. Zákazníci přitom nemusí sjednávat další smlouvu, v měsíčním vyúčtování jim akorát přibude další položka.

 

V souvislosti s prudce stoupajícím počtem tabletů, jež si naši zákazníci u nás pořizují, a jejich širší nabídkou, klademe ještě větší důraz na inovace v této oblasti,“ říká František Mala, výkonný ředitel segmentu rezidentních zákazníků T-Mobile, a dodává: „Rychlým tempem stoupá také počet zákazníků, kteří na surfování používají kromě chytrého telefonu i tablet nebo jiné zařízení. S touto jedinečnou nabídkou se tak budou moci připojit jednoduše a komfortně kdekoli, bez ohledu na dostupnost WiFi a bez nutnosti přesouvání SIM karet.“ 

Podle operátora prý „valná většina zákazníků datový objem v jejich tarifu zcela nevyčerpá, nebo dokonce vůbec nevyužije“. Druhá SIM karta je proto způsob, jak nespotřebovaná data zužitkovat. Hodí se ale hlavně u vyšších datových balíčků. Dělit se na dvou kartách o 200 MB v tarifu S námi v síti+ nedává smysl, když navíc budete muset platit dalších 99 Kč.

MMF24

To už byl jinak výhodnější vánoční tarif Vodafonu Data za plnou cenu. Za 90 Kč měsíčně jste dostali dodatečnou datovou kartu s vlastním 500MB limitem. Za 100 Kč také můžete mít 200 MB dat od virtuála Kaktus, který patří T-Mobilu.

Zdroj: T-Mobile