Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku T-Mobile uvedl datovou SIM kartu bez dat. Ta budou sdílená s hlavním tarifem. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 11. 7. 2013 10:04

    SamanCZ (neregistrovaný)

    to ze jednou Nvidia skonci nijak vyvracet nebudu, totez ceka vpodstate vsechny firmy :) a co se Quader tyce, tak doporucuji si prijit poslechnout jejich prednasku na Splash, to ze my tady sotva tusime co se na tom celkovem trhu deje a smudlame si ty nase drobne pisecky je nas problem :)



    ciste prakticky, Nvidia ma v soucasnosti do jejiho konce mnohem dal nez takove AMD, ale nikdo z nas netusi co prinesou dalsi generace jakychkoliv cipu, treba AMD muze klidne prekvapit a prijde s naprosto revolucnim cipem ktery totalne zaklepe Intel a vsechny ostatni tvurce cipu pod drn, a nebo to same muze potkat Nvidii, Intel, Qualcomm, Samsung, a nebo uplne jinou novou firmicku ktera treba ani jeste neexistuje :) a nejlepsi natom je, ze jsme docela blizko toho kdy vyrobni proces nebude stacit a bude muset prijit neco noveho a vlastne nikdo nevi jeste co a kdo se toho ukolu zhosti nejlip :) takze v tuhle chvili je nestabilnejsi asi to, kdys ma firma nejakou vizi ktere se drzi