Hlavní navigace

T.S.Bohemia boří bariéry. Zavádí poštovné zdarma a na všechno

21. 11. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Jeden z největších e-shopů s elektronikou – T.S.Bohemia – vyrukoval s lákavou nabídkou. Od 1. listopadu zavádí dopravné zdarma. Platí to pro všechny produkty, ať už stojí korunu nebo desítky tisíc. Nejde přitom o vánoční akci, bezplatné poštovné bude už napořád.

T.S.Bohemia zavádí bezplatnou dopravu

T.S.Bohemia doručuje Českou poštou nebo kurýrem PPL, nadrozměrné zásilky pak pomocí DHL. Zboží si můžete zdarma vyzvednout doma, na 11 prodejnách elektromarketu a také na necelých 3000 poštovních pobočkách. Zdarma je také doprava na Slovensko. Platit budete jen za dobírku (38 Kč s DPH); při převodu předem na účet už obchodník nic neúčtuje. U platby kartou vám ale T.S.Bohemia navíc připočte 1,28 % z ceny zboží, běžně tyto náklady hradí prodejce.

 

Je samozřejmě bláhové myslet, že si e-shop sníží marže, aby mohl zdarma doručovat veškeré produkty. Poštovné pouze rozprostřel do koncových cen výrobků. Takže o něco více zaplatí i ti, kteří nakupují přímo na pobočce. Doprava zdarma je ale velkou marketingovou a konkurenční výhodou. Zahraniční e-shopy už na tzv. „shipping free“ přišly dávno. Inspirují se u T.S.Bohemie i další obchody?

Autor článku