Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Tablety z akce BUILD skončily v aukci na eBay. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 22. 9. 2011 12:33

    Hellraiser (neregistrovaný)

    Dovolím si nesouhlasit!
    Linux pro masy? LOL. Já nikomu MS nevnucuju ale jak pode mnou (nademnou?) naspal Igelitka - používám přece to, co je asi nejrozšířenější. Souhlasím, že kdyby byl Linux ve školách a ve firmách tak bych taky asi neměnil, ale nač se učit něco iné, než na co jsem zvyklý. Ten problém je právě v rozšíření OS MS Windows jako takovém. To přece nemůže člověk popřít.
    A to že někomu Windows padá, nenabíhá, má s tím nějaké patálie, červy apod. .. upřímně, zde zacházíme do stavu kdy sami uživatelé někdy neví ani co právě odklikly a pak se díví. Mám nainstalované "sedmičky" asi 1,5roku a že by mě vytuhly zatím jednou? Vir? neznám! :-)

    Když to srovnáváš s autama, když si někdo dostane zadarmo Fabku, musí se o ni taky starat, když ji bude drtit na plný kotel, nebo mu bude jedno co tam lije za oleje, benzín apod. - tak mu může chcípnout stejně jako když se někdo bude stejně "starat" o Mercedes.

    Navíc, když si dnes nějaký student Bude kupovat notebook nebo PC, tak se určitě dívá na verzi s OS (v tomto případě s WIN) kde rozdíly mezi verzí s OS a bez OS (nebývají zdaleko v ceně samotného OS - ale neříkám, že tomu tak je vždy)

    Já nikomu nic nevnucuju, a ať si každý používá za OS co chce. Ale každý bude muset uznat,že prostě většina lidí (běžných uživatelů) bude používat Win než Linux, ať se ti to líbí nebo ne.