Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Tablety z akce BUILD skončily v aukci na eBay. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 22. 9. 2011 13:54

    Faramir (neregistrovaný)

    Souhlasím, na svém současném PC mám nainstalované Windows 7 HP x64, instaloval jsem je 20. února 2010 (v den, kdy jsem si PC postavil) a od té doby prostě běží. Restartuji pouze tehdy, když si o to systém řekne, (tedy většinou tak jednou za dva až tři měsíce), PC obvykle běží non-stop a když někam jedu na dýl, hibernuji ho. Antivir mám Microsoft Security, firewall Comodo a jediné dva "optimalizační" nástroje, které používám je Revo Uninstaller, který používám na odinstalování programů a her (proskenuje i registr a disk a odstraňuje balast) a na správu programů, které se spouští se startem systému a O&O Defrag, jinak žádné berličky typu CCleaner a podobně nepotřebuji. Systém je stejně rychlý a spolehlivý jako v den instalace, spustí se za 20 vteřin (mám ho na SSD), nezažil jsem jediné BSOD či jiný pád, akorát mi párkrát spadly nějaké staré hry a občas spadne Firefox, ale to nemá s OS nic společného. BTW mám samozřejmě zapnuté UAC, systém legální a zapnuté automatické aktualizace. A hlavně na internetu používám mozek, to je nejlepší antivir a samozřejmě nepoužívám cracky, keygeny a podobně, takže žádná breberka nemá šanci se ke mě dostat. Kecy o nestabilitě Windows jsou nesmyslné, od té doby, co se používá jádro NT (tedy Windows 2000 a výše) jsou Windows stabilní a spolehlivé a jádro NT6.0 a 6.1 (Vista a 7) jsou opět o hezký kus dál, Sedmičky jsou prostě momentálně nejlepší a nejstabilnější OS, ale shodit se samozřejmě dá, když je uživatel prase, má OS kradený a aktivovaný pochybným aktivátorem, používá cracky k programům a hrám a chodí na pochybné stránky, není se co divit, že má systém zavirovaný...