Hlavní navigace

Tag Heuer uvede nejluxusnější chytré hodinky s Androidem již za měsíc. Máme první obrázek

13. 10. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Aktualizováno 13. 10. 2015: Slavná švýcarská značka představí slibované chytré hodinky s Androidem Wear již 9. listopadu 2015. Budou se jmenovat Tag Heuer Connected, mají kruhový displej, korunku a uvnitř bude nezvykle tikat čipset od Intelu. A budou také hodně drahé. O přesné podobě, specifikacích i ceně se nicméně dozvíme až za měsíc na akci v New Yorku.

Tag Heuer představí své chytré hodinky 9. listopadu 2015
Tag Heuer představí své chytré hodinky 9. listopadu 2015

Původní článek z 20. 3. 2015

Hodinky Apple Watch za půl milionu korun možná dostanou zdatnou konkurenci. Na konferenci Baselword oznámila světoznámý švýcarský výrobce hodinek Tag Heuer spolupráci s Intelem a Googlem. Švýcaři dodají luxusní tělo, Intel připraví hardware a Google pak software (Android Wear).

" frameborder="0" height="360" width="640">

Kdy první takové hodinky přijdou a jak budou vypadat, to zatím nevíme. Oznámení firem se neslo jen v duchu vychvalování vlastních schopností. O kvalitě Tag Heueru ale nemusíme pochybovat. Stejně tak nepochybujeme, že půjde o zatím nejdražší hodinky s Androidem. Nejlevnější klasické hodinky Švýcarů se u nás prodávají za 20 000 Kč.

 

CS24

Spolupráce je ale také zajímavá s ohledem na zapojení Intelu. Ten vyrábí mobilní čipy a stojí také za hodinkami Basic Peak, ale žádné hodinky s Androidem Wear jeho čipy zatím nepoužívaly. Tedy ne že by cílovou skupinu Tag Heueru zajímalo, co bude uvnitř za procesor…

Zdroj: Intel