Hlavní navigace

Také Björk chystá aplikaci pro Windows 8. Pomůže vám porozumět hudbě (oživeno)

7. 2. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Oživeno:

Sotva jsme vás o chystané aplikaci stihli informovat, byla celá kampaň na Kickstarteru zrušena. Podle všeho si tvůrci uvědomili, že žádají příliš mnoho peněz na vývoj, viz níže. Výběr nepokračoval tempem dle jejich představ, tak raději sami vycouvali. Prý doufají, že v dohledné době bude možné aplikace pro Windows 8 a Android vyrobit levněji.

Původní zpráva:

Podivovali jste se někdy nad tím, co všechno za aplikace vzniká? Víme, že první příčky oblíbenosti v jablečném App Store často vedou aplikace naprosto zbytečné, pochybné a neužitečné. Je s nimi ovšem zábava, čehož si uživatelé cení. Ve Windows Store se neobjevují o moc jiné záležitosti. Občas jim záda vykryje nějaká rarita, která dokazuje, že se platforma hodí rovněž k profesionálnímu použití. Za takovou aplikaci nicméně nedáte jeden dva dolary, ale například 499,99 dolaru. Tentokrát se budeme podivovat tomu, kdo že to má nějakou aplikaci vyrobit. Ke slovu se přihlásila islandská zpěvačka Björk.

Poněkud výstřední umělkyně aktuálně sbírá finance prostřednictvím oblíbené platformy Kickstarter. Projekt Biophilia se nepřekvapivě soustředí hudbu. Kromě samotného alba, jež vyšlo v roce 2011, zahrnuje mj. aplikace. Ty kromě Windows 8 navštíví populárnější a rozšířenější Android. Jejím účelem bude učení a porozumění hudbě. Jestli se řadíte k lidem, kteří by rádi hudbě pohleděli hlouběji do očí, bude Biophilia právě pro vás. Kdybyste se o výsledný produkt zajímali blíže, podívejte se na video, které vám jej představí. Případně můžete zpěvačce přispět pár korunami, aby k realizaci projektu vůbec došlo.

 

V tuto chvíli nám ve Windows 8 schází důležitější aplikace, jež bychom rádi viděli. Nedávno do Windows Store sestoupil slibovaný Dropbox, bohužel však přinesl velké zklamání. Zájem Björk berme jako zajímavost, nikoli jako spásu. Je také možné, že se jí nepodaří vybrat všechny požadované finance. Zbývá dvacet dní, od dobrovolníků přitom bylo v době psaní příspěvku nasbíráno 15 370 liber z požadovaných 375 000 liber.

MMF24

Zdroj: Kickstarter via Neowin