Hlavní navigace

Televize od O2 míří do mobilů. O2TV Go odstartuje už v květnu

Sdílet

Zdroj: Redakce

Největší český operátor před nedávnem otevřel svou online videotéku s 1000+ filmy pro všechny uživatele. Slíbil také aplikaci pro mobily a tablety. Té se dočkáme ještě květnu, O2 přijde s přehrávači pro Android a iOS, později přidá i Windows Phone.

O2TV Go O2TV Go O2TV Go 

Firma dnes navíc oznámila, že pro předplatitele O2TV zpřístupní na mobilu i živé televizní vysílání, a to až na čtyřech různých zařízeních. Na mobilu navíc nebude chybět ani funkce TimeShift nebo vzdálené nahrávání. 

O2TV Go ukončí boj o televizní ovladač v českých domácnostech! Každý člen rodiny si teď bude moct sám vybrat, kdy a kde bude co sledovat,“ říká David Duroň, marketingový ředitel pro segment domácností, a dodává: „Věřím, že do konce roku bude mít aplikace přes 400 tisíc stažení.

 

V O2TV Go bude k dispozici 20 kanálů (ČT1, ČT2, Nova, Prima, ČT24, ČT Sport, ČT :D, Nova Cinema, Fanda, Smíchov, Prima Cool, Prima Love, Óčko, TA3, CNN, BBC, Fashion TV, SlovakSport.TV2, Nickleodeon, FilmBox). Jejich seznam i počet se mohou průběžně měnit.

CS24

Aplikace pro Android 4.0+ bude k dispozici už 15. května, pro iOS 7.0+ pak 31. května. Datum vydání verze pro Windows Phone zatím firma neoznámila. Do konce září bude O2TV Go pro všechny zákazníky zdarma.

Zdroj: O2