Hlavní navigace

Seznam hlásí zimní posily. Koupil dvě rádia a najal Bosáka

Sdílet

Internet je už Seznamu malý. Loni proto odstartoval vlastní televizní stanici a koupil většinový podíl ve společnosti Voice of Prague provozující regionální rádia Expres FM a Classic Praha. Včera firma oznámila, že odkoupila i zbylý podíl. „Stoprocentní začlenění obou rozhlasových stanic do Seznamu je logickým pokračováním loni nastavené spolupráce. Naším cílem je ponechat stávajícím posluchačům kvalitní hudbu, pro kterou rádia každý den ladí, a skrze důvěryhodné zpravodajství a vyšší podíl mluveného slova ve vysílání přilákat další publikum,“ říká Aleh Drohal, provozní ředitel Seznamu. Stanice vysílají v Praze a Středočeském kraji, jsou ale dostupné i na internetu (Express FM a Classic Praha). Každý týden je naladí 90 000 posluchačů. Seznam do nich chce zapojit více zpravodajství, které už tvoří na webu i v televizi. TIP: Jak sledovat Televizi Seznam na internetu?

Bosák a fotbal

Seznam na podzim podepsal dohodu s Digi CZ a každý týden díky ní bude moci odvysílat živě jeden fotbalový zápas z anglické, španělské, italské nebo německé ligy. Televize má v jádru hodně fotbalových fanoušků, takže se nejpopulárnější sport dočká i několika nových pořadů.

Novináři a moderátoři Jiří Hošek, Luděk Mádl a Jindřich Šídlo již minulou sobotu rozjeli talk show Jiná liga. Seznam navíc nalákal nového experta, je jím komentátor České televize Jaromír Bosák. Ten bude mít každé pondělí vlastní talk show Ušák. Ne, komentovat na Seznamu nebude, v této pozici zůstane nadále na ČT.

KL24

Vážím si možnosti spolupracovat jak s Televizí Seznam, tak nadále s Českou televizí na těch nejlepších fotbalových utkáních, která mohou obě stanice nabídnout. V České televizi budu nadále komentátorem zápasů nejvyšší české soutěže, evropských pohárů i reprezentace, na Televizi Seznam pak fotbalovým expertem v utkáních anglické Premier League, španělské La Ligy, německé 1. Bundesligy a italské Serie A,“ komentuje Bosák své působení v Televizi Seznam.

Byl pro vás článek přínosný?