Hlavní navigace

Téma pro Windows 7: nová tapeta každý den

6. 8. 2009

Sdílet

Zdroj: Redakce

V systému Windows 7 si můžete vytvořit kolekci tapet, jež se bude ve formě prezentace zobrazovat na ploše. Věděli jste ale, že Windows 7 umí také nové tapety stahovat z RSS kanálů? Díky tomu vás může každý den překvapit sada nových tapet, aniž byste museli nějaké ručně hledat a ukládat do svého počítače.

Zajímavým zdrojem může být vyhledávač Bing od Microsoftu. Na jeho domovské stránce se totiž den co den objevuje nová, často velmi pěkná, fotografie. Právě proto vytvořil Long Zheng ze serveru www.istartedsomething.comEN tento .theme soubor, který každý den přinese na vaši plochu nejnovější obrázek z Bingu.

Po stažení archiv rozbalte a soubor jednoduše spusťte. V dialogu nezapomeňte zvolit Download attachments. Za malou chvíli potřebnou ke stažení souborů, by se na ploše měla začít zobrazovat prezentace obrázků z vyhledávače. Kvůli jejich nižšímu rozlišení sice nevyplní celou obrazovku, ale pravděpodobně se v budoucnosti dočkáme podobných služeb s obrázky ve vysokém rozlišení, případně si ti zručnější z vás vytvoří něco podobného sami.

Zdroj: Makeuseof.com via Neowin