Hlavní navigace

Tenhle chlapík udělá z vaší fotky pohádkový 3D model

Sdílet

Zdroj: Redakce

Na Redditu nebo v obrázkových galeriích 9gag či Imgur jsou teď populární fotografie přetvořené do 3D podoby jako z moderních pohádek od Disneyho. Stojí na nimi grafik Lance Phan, který kromě citu pro estetiku umí dokonale ovládat bezplatný modelovací software Blender.

Fotku si můžete nechat převést i vy, není to však zadarmo. Phan na svém webu uvádí, jak jej oslovit. Za práci si účtuje 20 dolarů za hodinu, obvykle mu modelování zabere 6 až 8 hodin. Platí se PayPalem, dopředu chce zálohu.

Má ale také několik podmínek. Nedělá projekty, které by mu zabraly více než 20 hodin (více než dva lidé, simulace vody, ohně, kouře, složité oblečení atd.) a v tuto chvíli ani ty více než osmihodinové. Nemodeluje děti, exotická zvířata, erotiku, pití, kouření ani fotky, na nichž někdo evidentně porušuje zákony. Zákazníci mu zároveň dávají svolení, aby jejich fotky a výsledné modely využíval veřejně.

MMF24

A co všechno dokáže? Část galerie má na svých stránkách. Všechny fotky pak sdílí na Facebooku a Instagramu.

lance-phan-3d-alissa lance-phan-3d-blue-natalie lance-phan-3d-brady lance-phan-3d-isaactsZa tip díky naší čtenářce Martině.