Hlavní navigace

Tenhle šikovný cyklodržák pro mobil má v sobě i powerbanku

Sdílet

Zdroj: Redakce

Čínskou společnost Livall založili cyklističtí nadšenci, kteří chtěli dělat věci jinak. Na jaře jsme vám představili její chytrou helmu s handsfree a blinkry. Firma ale vyrábí také malé snímač kadence a v domovině prodává také vlastní horská kola. V Česku si od těchto dní můžete koupit další její produkt, držák mobilu Livall S2. V balení najdete i představec na řídítka, součástí je také 5000mAh powerbanka. Ta se nabíjí pomocí microUSB, na výstupu má klasickou velkou zdířku USB-A pro připojení napájecího kabelu. Dobíjení powerbanky i mobily probíhá při 5 V a 2 A. O stavu energie informuje čtyřsegmentový indikátor na boku Livallu.

Držák podporuje mobily s až šestipalcovými displeji. Úchyt dovoluje telefonem otáčet o 360° a naklánět nahoru/dolů v rozmezí 200°. Výrobce slibuje bytelnou konstrukci, která by měla odolat i náročnějším bikerům.

KL24

Výrobce doporučuje také vlastní aplikaci Livall Riding pro Android a iOS, která slouží pro navigaci i záznam trasy. Aplikace se umí spojit s chytrou helmou, ovladačem blinkrů, snímačem kadence a měřičem srdečního tepu. Spojí se také s okolními aplikacemi, na mapě můžete sledovat pozici ostatních jezdců v pelotonu. Na funkci držáku ale pochopitelně nemá žádný vliv.

Livall S2 do Česka dováží společnost Satomar, která jej i prodává ve vlastním e-shopu SuperVěci.cz. Držák je v prodeji také v Alze nebo T.S.Bohemii.

Byl pro vás článek přínosný?